Når døden lurer

Af Lars Hoffmeyer Novrup. Bragt i Internetavisen Flix.dk, januar 2005

Se her: https://da.wikipedia.org/wiki/Flix.dk

 

Det fjerde dødsfald under orkanen forleden skete i Østrup nord for Roskilde. En brandmand fra Gundsømagle skar den 52-årige mand fri af bilen, der var blevet ramt af et træ. Det er mange gange tilfældigheder, der gør sig gældende her i livet. Denne historie viser også at en eller anden til tider holder hånden over beredskabsfolk og deres familier.

Brandmandens datter var ude at køre i blæsevejret og forsøgte at køre over et mindre, væltet træ. Det lykkedes til sidst. I bakspejlet kunne hun se en bil, der også forsøgte at komme videre. Længere fremme var der endnu et træ, men det var for stort at forcere, så hun vendte om. Da hun kom tilbage til det første træ, holdt bilen der fra før og endnu et træ var væltet. Og det lige oven i bilen. Der var allerede folk på vej for at hjælpe, så hun kørte videre.

I den ulykkesramte bil var den 52-årige bilist, som denne dag led samme skæbne som tre andre mænd.