Fritidsinteresser

Fritidsinteresser

bryllupFritidsinteresser:

 

 

I fritiden kan jeg lide en god middag og hygge sammen med konen eller vennerne, Jeg kan lide at læse og se nyheder og populærvidenskab, udforske fremmede kulturer og gamle historiske tider samt skrive artikler og noveller. Jeg kan lide at læse krimier og fantasy-bøger, og ligeledes at se dem som film. Af musik hører jeg mest rock og danske ’80’er klassikere.

 

Men mest går fritiden med frivilligt bestyrelsesarbejde, hvor jeg prøver på at gøre mit nærområde og verden til et bedre sted at leve. Derudover kan jeg lide at udvikle hjemmesider, fotografere, redigere video, eller gå en tur i naturen.

 

Samler på film af Lars von Trier og David Lynch, men sluger de fleste film råt. Kærlighedsfilm, gysere og kriminalfilm, storslåede dramaer og komedier…og film skal ses sammen med kold cola, varme popcorn og gode venner.

 

Jeg læser mest krimier og fantasy. Af forfattere har jeg tidligere især læst Bret Easton Ellis, Ib Michael, Jostein Gaarder og Stephen King. Derudover blandt andre Terry Pratchett og Jussi Adler-Olsen.

 

Lau
kat2
Bæstet
kat
Kræet